Varje sommar tar vi emot gäster som arbetar eller betalar för mat och husrum.

Varje sommar tar vi emot gäster som vill bo och jobba hos oss. Du kan antingen volontärjobba hos oss mot mat och husrum. Eller så kan du stanna som betalande gäst.

De flesta av våra gäster är anslutna till WWOOF (Word Wide Opportunities on Organic Farms). Det är en internationell kontaktförmedling mellan volontärer med stort intresse för ekologisk odling och bönder som odlar ekologiskt.

 

Arbeta mot mat och husrum

Vi välkomnar volontärer som vill arbeta hos oss några veckor under odlingssäsongen. Arbetet är varierande och består av alla de sysslor man gör på en liten självhushållande gård – sköta grönsakslanden, ta hand om djuren, plocka bär och svamp, fiska och sköta hus och inhägnader. Vi arbetar sex timmar om dagen fem dagar i veckan, och är sedan lediga.

 

Hyr ett hus eller bo på lantgård

Om du i stället vill betala för husrum är du välkommen att hyra ett av våra hus. Vi hyr ut veckovis under sommaren. Du är självklart välkommen att delta i arbetet och samvaron på gården om du tycker att det är roligt. Kanske vill du att barnen ska få uppleva hur det är att leva och arbeta på en gård precis som man gjorde förr. Vi odlar vår mat själva – och den växer inte på hyllor i affären.