Känn närheten till jorden och upplev hur maten kommer till. Under säsongen kan du komma och skörda våra ekologiskt odlade grönsaker direkt i landen.

Tidigt på odlingssäsongen kan du skörda till exempel färskpotatis, rädisor, lök, gräslök och dill. Under senare delen av sommaren hittar du morötter, mangold, persilja, dill och bönor.

Anmäl dig först

För att få komma hit och skörda måste du först anmäla dig och betala en avgift. Du kan antingen betala för hela säsongen och sedan komma en gång i veckan och skörda de grönsaker som är är mogna. Eller så betalar du per månad. Avgiften varierar beroende på hur mycket du vill skörda. När avgiften är betald ansluter vi dig till vårt nyhetsbrev som kommer en gång i veckan under juli-oktober.

Vi berättar allt i vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev berättar vi vilka grönsaker som är aktuella och när du kan komma och skörda. Oftast är det på söndagar kl. 12-16. Där berättar vi också om hur det går till att skörda och när vi har arbetsdagar som du är välkommen att delta i.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.